Hair

Cut &Color

Wij gaan de uitdaging aan, en niet ‘ weer het zelfde als vorige keer mevrouw ‘ . We kijken wat bij u past met coupe en kleur. Wij volgen telkens nieuwe cursussen voor de nieuwste trends en technieken. Daarnaast is styling en nazorg ten minste zo belangrijk als de behandeling zelf! Zonder gebruik van de juiste producten, loopt de kleur simpelweg een stuk sneller terug! Bij ’t Kappers Koppie krijg je altijd een persoonlijk styling- en verzorgingsproduct geadviseerd uit onze luxe L’ANZA lijn.

 

THE L’ANZA STORY

Al meer dan 35 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur,
L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve

werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen.

We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

 

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken.

Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente
haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.

 

 

 

MARANN huid.verbeter.verzorg.