Hair

Cut &Color

Wij gaan de uitdaging aan, en niet ‘ weer het zelfde als vorige keer mevrouw ‘ . We kijken wat bij u past met coupe en kleur. Wij volgen telkens nieuwe cursussen voor de nieuwste trends en technieken. Daarnaast is styling en nazorg ten minste zo belangrijk als de behandeling zelf! Zonder gebruik van de juiste producten, loopt de kleur simpelweg een stuk sneller terug! Bij ’t Kappers Koppie krijg je altijd een persoonlijk styling- en verzorgingsproduct geadviseerd uit onze luxe L’ANZA lijn.

Mens Cutting

Super strakke zijkanten waren de go-to voor vele mannen afgelopen zomer. Een stijl die nog even doortrekt dit jaar. Ondanks dat de lengte toeneemt in het haar, wordt er nog steeds gebruik gemaakt van strakke randen, maar geeft het meer ruimte om te spelen met het haar.
De scheiding maakt een sterke comeback nu de stijlen uit de jaren 90′ weer hip zijn. Dit strakke herenkapsel kan op vele verschillende manieren gedragen worden, van subtiel tot aan hard. De eerste keer wanneer je dit kapsel aanlaat meten, kies dan voor een subtiele zijscheiding

Volumatrics

Krullen zijn weer hot op dit moment en varieren van nonchalante beach waves tot grove krullen. Door middel van grove permanent of headlines careener wij die nonchalante beach waves.

Keratine Treatment

De ultiem, herstellende salonservice. Wat te doen met extreem beschadigd haar? De schaar erin? Nee! L’ANZA heeft een twee stappen systeem ontwikkeld dat het haar prachtig herstelt. Met de nieuwe keratine treatment healing oil wordt het haar weer sterk, glanzend en veerkrachtig.