Behandelingen

Krullen knippen

Met onze krul knip behandelingen bereik je een krul die minder pluizig is, soepeler valt en hanteerbaarder is. Dit eindresultaat word bereikt doormiddel van de global curls kniptechniek dat houdt in dat elke krul individueel word geknipt. Bij onze krul knip behandeling ontvang je ook een was behandeling, tijdens deze behandeling doen wij een rek test op je haar. Deze rek test geeft aan wat u haar tekort komt, dat is of vocht of proteïne. en doormiddel van een proteïne of vocht boost voegen wij die stof die je mist extra toe in je haar. Waardoor je haar minder pluizig en soepeler word. We sluiten debehandeling af met de styling producten van Lanza healing curls en/of de producten van pretty curly girl.

 

Henna brows

Wij bieden voor de wenkbrauwen verschillende behandelingen aan. Een hiervan is de henna brows, dit houdt simpel weg in de wenkbrauwen harsen & verfen. Het verschil tussen henna en normale verf is dat henna de huid ook mee kleurt en normale wenkbrauw verf niet. De henna kan tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haren blijven zitten. Wij hebben verschillende kleuren en tinten waardoor wij de perfecte kleur voor je kunne uitkiezen.

Permanente make up

Wij hebben verschillende PMU behandelingen. Wij zetten powderbrows, dit houdt in dat een wenkbrauw aan de voorkant licht uitloopt waardoor het er natuurlijk uit blijft zien. Een alternatief voor de powder brow is de hair stroke techniek hierbij zetten we individuele haartjes. Ook zetten wij PMU eyeliner hiervan hebben wij 2 varianten. De infralash eyenliner en de shadow liner. De infralash eyeliner is een strak lijntje en de shadow liner loopt ook uit naar boven. Als je PMU hebt laten zetten moet dat na 6 weken bij gewerkt worden, deze eerste na behandeling valt bij de prijs in van de eerste behandeling.

 

Micro needling

Wij bieden ook een micro needling behandeling aan. Het doel hiervan is om de huid egaler, zuiverder en gladder. Door middel van kleine naaldjes worden er kleine ‘beschadigingen’ aangebracht in de huid waardoor de huid meer collageen gaat produceren. Hierdoor worden bijvoorbeeld fijne lijntjes/ rimpeltjes zachter gemaakt minder zichtbaar.

MARANN huid.verbeter.verzorg.